Kamis, 27 Maret 2014

manfaat apel fuji

manfaat apel fuji Apple är en frukt som är söt och mycket fräsch för att eliminera hungern som dragon frukt . Kandunagn äpple har fibrer som är tillräckligt hög så det är bra för viktminskning diet program . Många kost experter rekommenderar ett äpple som en extra intag för att få den perfekta kroppen .

Inte bara bra för enbart diet , är Apple bäst ätas dagligen för att upprätthålla en sund kropp . Det finns olika typer av sjukdomar som kan behandlas och förebyggas med hjälp av denna söt frukt . Så vad är fördelarna och effekten av ett äpple ? Gå se hela recensionen nedan :

 Äpplen kan hjälpa till att sänka risken för lungcancer
Detta kan inträffa på grund av flafoid ämnen i äpplen. Flafoid ämnen visat sig hjälpa till att sänka risken för lungcancer med 50 % . Från en studie av Cornell University i USA fann att växtkemiska ämnen i skinn av äpplen kan hämma tillväxten av tjocktarmscancer med 43 % .

Bra för hår
Äpplen kan missfärga håret . Ett äpple som har blivit hackade manalagi kan tillämpas på hela håret tills den är slät för att få svart hår . Efter att stänga håret med en handduk under omkring 5-7 timmar. Slut hår skölj att rengöra som vanligt .

Kan bidra till att upprätthålla nivåerna av hormonet östrogen under klimakteriet
Innehållet av bor som finns i äpplen kan hjälpa kvinnor mempertahaankan östrogennivåer under klimakteriet . Så att den kan reducera störningar orsakade av hormonella rubbningar såsom depression, hjärtsjukdomar och osteoporos.

Kan motverka fria radikaler
I äpplen finns också är en antioxidant phytochemical innehåll som tjänar till att bekämpa fria radikaler från föroreningar eller miljön . Detta ämne kan undertrycka mängden av dåligt kolesterol ( LDL ) som kan orsaka blockering av blodkärl .

Kan påskynda mag-tarmkanalen
Med mangostan regelbundet kan göra en jämn matsmältning . Detta beror på att syran i mangostanfrukten tandsten i stånd att döda bakterier i mag -tarmkanalen.

Bra för kost
Äpplen är rika på fibrer så bra för dieten . Mycket fibrer kan hålla dig mätt längre , så att kroppen kan omedelbart du få smal .

Apple frukt är rik på vitamin
Några av de vitaminer som finns i ett äpple , såsom vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3 , vitamin B5, vitamin B6, vitamin B9 och vitamin C.

Du kan konsumera äpplen frågas direkt eller gjorts till juice . Hur är det bästa sättet att få de egenskaper äpplen till max eftersom juicer och näringsämnen som finns i äpplen är fortfarande intakt utan spillo . Lycka till !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar