Sabtu, 19 April 2014

benefits of green tea for hair

benefits of green tea for hair Ugotovljeno je bilo , ki jih širši javnosti , zeleni čaj ima precej prednosti , kot da bi lahko pripomogla k temu procesu izgube telesne teže , lajšanje prebavni sistem in obnoviti stanje kože določenega dogodka , kot je splošno znano sončnimi opeklinami .

Poleg številnih prednosti , ki jih ponuja zelenega čaja , dailyglow.com stran navaja, da je zeleni čaj celo začeli uporabljati Izpadanje las . Čeprav lahko raziskave o prednostih zelenega čaja Izpadanje las še ni pokazal pričakovanih rezultatov , mnogi menijo , da je zeleni čaj učinkovit pri memeprtahankan moči las , da ne bi zlahka pade ven .

Takšni ljudje verjamejo v učinkovitost zelenega čaja vsebuje katehini imajo dovolj visoka. Ta snov jespojina , ki lahko inhibira encim 5 - alfa reduktaze. Encim jesnov, ki se lahko spremeni v dihydrostestosterone testosterona ( DHT ), ki jeznak kratkem starosti lasnega mešička .

Nekateri ljudje predstavila teorijo, da lahkozdravstveni del zelenega čaja preprečevanje izpadanje las . Visoka raven antioksidantov v zelenem čaju , na primer, lahko izboljša zdravje las, kože in lasišča , z blokado škodo, ki jo povzročajo prosti radikali .

Poleg tega je tudi zeleni čaj prepričanje, da izboljšuje prekrvavitev lasišča , da se izboljša zdravje las in lasišča , ki lahko zavirajo izpadanje las . Iz tega razloga , morda bi lahko razmislil vsak dan pitje zelenega čaja.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar